Hoe maakt Qees het verschil?
Terug naar alle blogs

Hoe maakt Qees het verschil?

We maken het verschil doordat wij altijd naast de ondernemer staan. We leggen uit, sparren, adviseren, wijzen hem of haar op mogelijkheden en pakken alle rompslomp voor de ondernemer op. Qees vertegenwoordigt het belang van de ondernemer in een verzuimdossier.

We snappen de taal van de ondernemer. Kennen zijn uitdagingen en problemen en dragen echt bij aan oplossingen voor die ondernemer.

De toegevoegde waarde van Qees is door de jaren heen veranderd. Of eigenlijk zijn er in verschillende periodes andere accenten gelegd. De eerste jaren zat ‘m de toegevoegde waarde vooral in de één-loket-gedachte. Op één plek zowel je salarisadministratie, je contracten, je verzuimverzekering en je arbodienstverlening regelen. Al vrij snel hadden we de hele keten via koppelingen geautomatiseerd. Dat scheelde onze relaties heel wat handmatige dubbele handelingen. Later hebben we ingezet op ons eigen Qees Portaal, waardoor we niet alleen alles voor je zieke medewerker op één plek kunt regelen, maar ook je portaal kunt meeverhuizen als je van verzekeraar of arbodienst overstapt.

Maar als je mij vraagt waar ik het meest trots op ben, is het de groei die we maken. Klein kantoor, veel tevreden klanten. Kennelijk voorzien wij in een behoefte die andere -veel grotere spelers- niet goed kunnen invullen. Dat maakt mij trots. Het kleine eigenwijsje Qeesje is een hele Qees geworden. En nog net zo eigenwijs!

Categorieën | Arbodienst Steun in de Rug Verzuimverzekering
22 juni 2023
Lambert Becks.
Geschreven door Lambert Becks.
Categorieën | Arbodienst Steun in de Rug Verzuimverzekering

Anderen bekeken ook

Regelmatig schrijven onze professionals blogs over onderwerpen die waarschijnlijk ook voor jou interessant zijn.

Bekijk alle blogs