Verzuimverzekering via Qees.

Een verzuimverzekering kent voor Qees geen geheim. Daardoor kunnen we beter monitoren, controleren en vergelijken als dat nodig is. Dat helpt jou.

Verzuimverzekering.

Qees vergelijkt. We houden de markt nauwgezet bij.

Qees monitort. Uitkering nodig? Met scherpe blik houden we het proces in de gaten.

Qees communiceert. We laten je weten wat er speelt. Zo ben je altijd op de hoogte.

Zo duidelijk kan een verzuimverzekering zijn.

Een verzuimverzekering kent voor Qees geen geheim. We zijn de specialist. En dat helpt jou. Geen administratieve rompslomp. Wel duidelijkheid. Eerlijk. Betrouwbaar. De juiste prijs.

Neem contact op

Kennis van verzuimverzekering en verzuimbegeleiding.

De wereld van de verzuimverzekering kent voor Qees geen geheim. We combineren onze kennis van de verzuimverzekering met onze kennis en inzichten in verzuimbegeleiding. Dat maakt ons anders. We kijken jaarlijks of jouw verzuimverzekering nog bij je past. We monitoren de uitkering. Belangrijker: wij snappen verzuimbegeleiding. Kunnen daardoor inzicht geven aan de verzekeraar. Wat resulteert in een snellere uitkering. En we houden de regie. Bij elke stap. Doorlopend.

Kennis van verzuimverzekering en verzuimbegeleiding.

Kennis van de markt en het ziekteproces.

Qees kent de markt van verzuimverzekeringen op zijn duimpje. Dat combineren we met ons kennis van verzuimbegeleiding. We kennen het spel en de regels.

Qees vergelijkt.

Weet je dat verzuimverzekeraars aankloppen bij Qees? Qees kent de markt op zijn duimpje. Qees accepteert geen onnodige tariefswijzigingen. Qees weet welke verzuimverzekering geschikt is voor je. Zo blijven we scherp op wijzigingen in de premie. Dat houdt de verzuimverzekeraar scherp. Dat is goed voor jouw portemonnee.

Qees monitort.

Heb je recht op een uitkering? Qees heeft nauw contact met de verzuimverzekeraar. Qees trekt aan de bel als een uitkering op zich laat wachten. Alle papieren rompslomp die daarbij komt kijken, neemt Qees uit handen. Qees ontzorgt. Dat is voor jou een zorg minder.

Qees communiceert.

Of het nu om een tariefwijziging van je premie gaat. Of om de voortgang van een uitkering van jouw verzuimverzekering. Qees laat het je weten. Op één plek. Overzichtelijk. Duidelijk. Via het Qees Portaal. Geen verrassingen. Dat vindt Qees belangrijk. Zo zorgt Qees goed voor jou.

De meest gestelde vragen

Elke situatie kan weer leiden tot een nieuwe vraag. Hier staan vragen die we veel krijgen. Met een uitgebreider antwoord. Omdat je dat nodig hebt. Soms.

Liever dan verzuimprotocol spreekt Qees van ‘teamafspraken als je even niet kunt werken’. In een ziekteverzuimprotocol leg je vast hoe er in jouw bedrijf omgegaan wordt met ziekteverzuim. Je beschrijft welke stappen gezet worden naar een terugkeer op de werkvloer.

Lees meer

Iedereen krijgt te maken met de Wet verbetering poortwachter (Wvp). Deze wet treedt in werking als iemand ziek is. Het is een wet die stap voor stap zegt wat je op welk moment moet doen. Jij, samen met de medewerker en de arbodienst. Het grootste nadeel vindt Qees dat de wet pas in week 6 start. Terwijl je juist die eerste 6 weken grote winst kunt behalen.

Lees meer

We zeggen wel eens ‘als werkgever mag je alles vragen, maar je medewerker bepaalt zelf of hij of zij antwoord geeft. Medische vragen mag je niet stellen. Als werkgever heb je wel recht op informatie. Dat is vastgelegd in de privacywet. Het klinkt misschien wat gek. Maar Qees gelooft echt dat het een voordeel voor de werkgever is. Waarom?  Omdat jij je dan kunt richten op de persoon en de mogelijkheden en niet op de ziekte en de mogelijke beperkingen daarvan.

Lees meer
Bekijk alle vragen

Gerelateerde blogs

Regelmatig schrijven onze professionals blogs over onderwerpen die waarschijnlijk ook voor jou interessant zijn.

Bekijk alle blogs