Verzuimverzekering via Qees.

Een verzuimverzekering kent voor Qees geen geheim. Daardoor kunnen we beter monitoren, controleren en vergelijken als dat nodig is. Dat helpt jou.

Verzuimverzekering.

Qees vergelijkt. We houden de markt nauwgezet bij.

Qees monitort. Uitkering nodig? Met scherpe blik houden we het proces in de gaten.

Qees communiceert. We laten je weten wat er speelt. Zo ben je altijd op de hoogte.

Zo duidelijk kan een verzuimverzekering zijn.

Een verzuimverzekering kent voor Qees geen geheim. We zijn de specialist. En dat helpt jou. Geen administratieve rompslomp. Wel duidelijkheid. Eerlijk. Betrouwbaar. De juiste prijs.

Neem contact op

Kennis van verzuimverzekering en verzuimbegeleiding.

De wereld van de verzuimverzekering kent voor Qees geen geheim. We combineren onze kennis van de verzuimverzekering met onze kennis en inzichten in verzuimbegeleiding. Dat maakt ons anders. We kijken jaarlijks of jouw verzuimverzekering nog bij je past. We monitoren de uitkering. Belangrijker: wij snappen verzuimbegeleiding. Kunnen daardoor inzicht geven aan de verzekeraar. Wat resulteert in een snellere uitkering. En we houden de regie. Bij elke stap. Doorlopend.

Kennis van verzuimverzekering en verzuimbegeleiding.

Kennis van de markt en het ziekteproces.

Qees kent de markt van verzuimverzekeringen op zijn duimpje. Dat combineren we met ons kennis van verzuimbegeleiding. We kennen het spel en de regels.

Qees vergelijkt.

Weet je dat verzuimverzekeraars aankloppen bij Qees? Qees kent de markt op zijn duimpje. Qees accepteert geen onnodige tariefswijzigingen. Qees weet welke verzuimverzekering geschikt is voor je. Zo blijven we scherp op wijzigingen in de premie. Dat houdt de verzuimverzekeraar scherp. Dat is goed voor jouw portemonnee.

Qees monitort.

Heb je recht op een uitkering? Qees heeft nauw contact met de verzuimverzekeraar. Qees trekt aan de bel als een uitkering op zich laat wachten. Alle papieren rompslomp die daarbij komt kijken, neemt Qees uit handen. Qees ontzorgt. Dat is voor jou een zorg minder.

Qees communiceert.

Of het nu om een tariefwijziging van je premie gaat. Of om de voortgang van een uitkering van jouw verzuimverzekering. Qees laat het je weten. Op één plek. Overzichtelijk. Duidelijk. Via het Qees Portaal. Geen verrassingen. Dat vindt Qees belangrijk. Zo zorgt Qees goed voor jou.

De meest gestelde vragen

Elke situatie kan weer leiden tot een nieuwe vraag. Hier staan vragen die we veel krijgen. Met een uitgebreider antwoord. Omdat je dat nodig hebt. Soms.

Het antwoord op deze vraag kan kort zijn: op de laatste dag van het dienstverband doe je een ziek uit dienstmelding bij het UWV. Tenminste als je medewerker ziek is dan 😉

Een ziek uit dienstmelding doe je als je medewerker ziek is, terwijl het dienstverband afloopt en niet verlengd gaat worden. Het UWV neemt dan de verplichtingen van jou over. In plaats van loon (bij ziekte) ontvangt je (ex-)medewerker een uitkering ziektewet. Ook de re-integratieverplichtingen worden door het UWV overgenomen.

Lees meer

Iedereen heeft recht op loondoorbetaling ziekte. Ook als iemand een oproep- of 0 uren contract heeft. Maar ja, hoe stel je een salaris vast van iemand die geen vast salaris heeft? Laten we eens verder kijken naar de rechten en plichten bij een 0 uren contract als er sprake is van ziekte.

Lees meer

Werknemers moeten zich ziek melden als ze door ziekte niet meer in staat zijn om hun werk te doen. De afweging om zich ziek te melden, maakt de medewerker zelf. Wanneer mag een medewerker zich ziekmelden? Je medewerker zou zichzelf de volgende vragen moeten stellen.

  • Ben ik ziek?
  • Ben ik nog in staat om te werken?

Als het antwoord op de eerste vraag ‘ja’ is én het antwoord op de tweede vraag ‘nee’ is, dan kan een medewerker zich ziek melden op het werk. Kan zich ziek melden.

Lees meer
Bekijk alle vragen

Gerelateerde blogs

Regelmatig schrijven onze professionals blogs over onderwerpen die waarschijnlijk ook voor jou interessant zijn.

Bekijk alle blogs