Hoe makkelijk kan dossiervorming zijn.

Bij Qees vind je op één plek alle informatie voor het opbouwen van het dossier van je werknemer. Zo makkelijk kan het zijn.

Dossiervorming.

Het belang van goede dossiervorming. Jouw medewerker ziek? Laten we samen werken aan het vullen van een dossier. Dat scheelt een hoop gedoe in de toekomst.

Eén plek voor alle informatie. Qees gelooft in goede dossiervorming en snelle communicatie. Op één plek, namelijk het Qees Portaal.

Complexe dossiers lusten we rauw. Disfunctioneren of op weg naar ontslag. Onze specialisten buigen zich over de meest complexe dossiers.

Als je medewerker ziek is.

Wat zijn er veel regels en adviezen die je moet opvolgen als je medewerker ziek is. Alles moet worden vastgelegd. Met die dossiervorming helpt Qees: met kennis van zaken, alles documenten voor de dossiers op één plek. Zelfs de meest complexe dossiers krijgen wij weer in beweging. Welke kant het ook op moet gaan.

Neem contact op

De kracht van Qees bij het opbouwen van een dossier.

Dat je als ondernemer niet altijd door de bomen het bos ziet, begrijpt Qees als geen ander. Juist als het gaat om het vastleggen van alle stappen die je met een zieke medewerker zet, zijn er veel regels. Qees kent ze. Qees zit als een havik op het proces. Zo helpen we je bij de dossiervorming. Of je nu je medewerker weer aan het werk wil hebben. Een dossieropbouw nodig hebt bij disfunctioneren. Wanneer je een dossieropbouw moet hebben voor het werken naar ontslag. Samen werken we aan het opbouwen van het dossier in het Qees Portaal.

De kracht van Qees bij het opbouwen van een dossier.

Voor het belang van jouw onderneming.

Als je medewerker ziek is, houdt Qees jouw belang in de gaten. Managet het ziekteproces van je medewerker. Legt vast en laat vastleggen. Zo heb je alles met één druk op de knop op je bureau liggen. Als het nodig is.

Het belang van goede dossiervorming.

Goede dossiervorming is belangrijk. Als een medewerker ziek wordt. Voor als het verkeerd dreigt te gaan. Of als er een geschil ontstaat. In al die gevallen moet je inzichtelijk maken wat je allemaal hebt gedaan, hoe het proces is verlopen en waar je nu staat. Qees bewaakt dit proces. Dat is goed voor jouw medewerker. Dat is goed voor jouw onderneming.

Eén plek voor alle informatie.

In ons Qees Portaal vind je elk dossier. Je vindt er het overzicht van het proces. Hier vindt de dossiervorming plaats. Van de intake door de arbodienst tot de uitkering van de verzekeraar en de meldingen bij het UWV als dat nodig is. Als het zover komt, dan staat  ook de afsluitende keuring van het UWV in het Qees Portaal. Het dossier opbouwen voor je werknemer, bij disfunctioneren of als je werkt aan ontslag? Qees Portaal heeft de informatie. Vanuit deze plek communiceren we met elkaar. Zo makkelijk kan het zijn.

Complexe dossiers lusten we rauw.

Jurisprudentie. Duimendikke dossier. Vastgelopen dossiers. Onze raadgevers lusten dat soort dossiers rauw. Ze gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. En houden altijd het kostenplaatje in de gaten.

De meest gestelde vragen

Elke situatie kan weer leiden tot een nieuwe vraag. Hier staan vragen die we veel krijgen. Met een uitgebreider antwoord. Omdat je dat nodig hebt. Soms.

Als werkgever is het belangrijk om te begrijpen wat de rechten en plichten zijn van zowel je medewerker als van de werkgever wanneer een medewerker zich beter meldt en vervolgens ontslag neemt. Dit scenario kan verschillende uitdagingen en vragen met zich meebrengen, zowel juridisch als praktisch. In deze blog bespreken we de belangrijkste overwegingen en stappen die een werkgever kan nemen in deze situatie.

Lees meer

De preventiemedewerker vervult een sleutelrol binnen een onderneming als het om veiligheid en gezondheid gaat. De taken van een preventiemedewerker zijn gericht op het bevorderen van een veilige en gezonde werkomgeving.

 

Lees meer

Als je een nieuw advies hebt gekregen van de bedrijfsarts, vul je een evaluatieformulier in. In het evaluatieformulier sta je stil hoe de re-integratie tot nu toe verlopen is én kijk je vooruit naar de toekomst.

UWV heeft een format gemaakt. Je hoeft niet het hele formulier in te vullen. Alleen datgene wat voor jou of je medewerker relevant is, vul je in.

Lees meer
Bekijk alle vragen

Gerelateerde blogs

Regelmatig schrijven onze professionals blogs over onderwerpen die waarschijnlijk ook voor jou interessant zijn.

Bekijk alle blogs