Casemanagement volgens Qees.

Qees werkt graag op een eigen wijze. Met oog voor jouw onderneming. Zeker als het gaat om casemanagement.

Casemanagement.

Casemanagement op zijn Qees. De casemanager van Qees gelooft in de kracht van eigen initiatief en werkt daarnaar.

Meer dan een gesprekspartner. We kennen de branche, de partijen, spreken hun taal en vertalen dat naar jouw onderneming.

Qees bewaakt het proces. We houden vast. Doen dat vasthoudend. We bewaken zo het proces vanuit jouw belang.

Wat doet een casemanager verzuim.

Een casemanager verzuim begeleidt de zieke medewerker, legt afspraken vast in een plan van aanpak en houdt het re-integratieproces in de gaten.

Neem contact op

Casemanagement op zijn Qees.

Als je medewerker ziek is, komt de casemanager ziekteverzuim in beeld. Hij of zij begeleidt jouw zieke medewerker, stelt samen met jouw medewerker een plan van aanpak op en houdt overzicht. De casemanager verzuim van Qees kijkt verder. Omdat de casemanager jouw onderneming kent. En weet wat de mogelijkheden binnen jouw bedrijf zijn.

Casemanagement op zijn Qees.

Oog voor jouw belang.

Als je medewerker ziek is, houdt Qees jouw belang in de gaten. Gaan op regelmatige basis het gesprek aan. Bewaken het proces rondom de ziekte van je medewerker. Altijd met oog voor jouw belang. Omdat we samen de inzetbaarheid van je medewerkers willen verhogen.

Casemanagement op zijn Qees.

Je medewerker ziek? Dan komt de casemanager ziekteverzuim in beeld. Wij houden nauw contact met de casemanager verzuim die jouw medewerker begeleidt. We sturen op het proces. Duwen als het nodig is. Trekken als iets te lang duurt. We geven je advies. Gevraagd en ongevraagd. Daardoor kun je steeds de beste keuze maken. Voor jouw onderneming. Voor je medewerker. Dat is casemanagement op zijn Qees.

Meer dan een gesprekspartner.

We spreken de taal van elke partner in de keten. Kunnen daardoor vertalen. Voorkomen daarmee misverstanden en vertragingen. We kennen jouw onderneming. Denken mee. En helpen zo om de neuzen dezelfde richting op te krijgen. Daar wordt je onderneming sterker van.

Qees bewaakt het proces.

Uniek in de branche: in ons portaal volgen wij het ziekteproces op de voet. En jij kunt meekijken, mee communiceren en dossiers aanvullen. Je weet wie het casemanagement doet. Je kunt elke stap die de casemanager verzuim vastlegt voor het dossier volgen. Qees bewaakt dat iedere schakel in het proces de juiste stappen op het juiste moment zet. Zo zorgen wij voor jou. Kun jij je richten op je medewerker en je onderneming.

De meest gestelde vragen

Elke situatie kan weer leiden tot een nieuwe vraag. Hier staan vragen die we veel krijgen. Met een uitgebreider antwoord. Omdat je dat nodig hebt. Soms.

Liever dan verzuimprotocol spreekt Qees van ‘teamafspraken als je even niet kunt werken’. In een ziekteverzuimprotocol leg je vast hoe er in jouw bedrijf omgegaan wordt met ziekteverzuim. Je beschrijft welke stappen gezet worden naar een terugkeer op de werkvloer.

Lees meer

Iedereen krijgt te maken met de Wet verbetering poortwachter (Wvp). Deze wet treedt in werking als iemand ziek is. Het is een wet die stap voor stap zegt wat je op welk moment moet doen. Jij, samen met de medewerker en de arbodienst. Het grootste nadeel vindt Qees dat de wet pas in week 6 start. Terwijl je juist die eerste 6 weken grote winst kunt behalen.

Lees meer

We zeggen wel eens ‘als werkgever mag je alles vragen, maar je medewerker bepaalt zelf of hij of zij antwoord geeft. Medische vragen mag je niet stellen. Als werkgever heb je wel recht op informatie. Dat is vastgelegd in de privacywet. Het klinkt misschien wat gek. Maar Qees gelooft echt dat het een voordeel voor de werkgever is. Waarom?  Omdat jij je dan kunt richten op de persoon en de mogelijkheden en niet op de ziekte en de mogelijke beperkingen daarvan.

Lees meer
Bekijk alle vragen

Gerelateerde blogs

Regelmatig schrijven onze professionals blogs over onderwerpen die waarschijnlijk ook voor jou interessant zijn.

Bekijk alle blogs