085-0020620 hallo@qees.nl

Ziek of verminderd inzetbaar?

In plaats van ziekmelding hebben we het liever over een ‘melding verminderde inzetbaarheid’, want dat is het tenslotte ook. Je medewerker is door wat voor reden dan ook tijdelijk minder inzetbaar. Ziek zijn houdt niet automatisch in dat hij of zij niet meer kan werken.

Tijdens de periode dat je medewerker minder of niet inzetbaar is, helpt de arbodienst je om aan al je wettelijke verplichtingen te voldoen. De verzekeraar compenseert je als je medewerker arbeidsongeschikt is en de Raadgevers van Qees gaan samen met jou aan de slag om je medewerker snel weer 100% inzetbaar te krijgen. 

Geef via onderstaand formulier door welke medewerker niet of verminderd inzetbaar is. Qees zorgt er dan voor dat alle partijen hierover geïnformeerd worden en zorgt dat jij de juiste hulp krijgt. Je medewerker weer (deels) hersteld melden doe je via de button ‘herstelmelding’ op deze pagina.

Iets niet duidelijk of wil je overleggen, bel dan met  085 – 0020620. Of klik op het chaticoon onderaan rechts op deze pagina.

Verlofmogelijkheden tijdens corona

 Ik krijg veel vragen over ziekmelding door corona. Als je medewerker klachten heeft, is een melding verminderde inzetbaarheid zeker op zijn plaats. Voor een medewerker die om een andere reden niet kan werken, zijn er verschillende verlofmogelijkheden.

Bespreek met je medewerker hoe hij of zij wel werkzaamheden kan verrichten.

Melding verminderde inzetbaarheid

 

  • DD slash MM slash YYYY
  • Stel hier een vraag of geef een toelichting op de melding. Let op, dat je geen medische gegevens gebruikt.

Hersteldmelding

Klik hier om een herstelmelding door te geven.

Klik  één van de logo’s hieronder om zelf je ziekmelding aan verzekeraar of arbodienst door te geven.