085-0020620 hallo@qees.nl

Of je thuis aan de keukentafel werkt of op kantoor met een op hoogte verstelbaar bureau met een fijne bureaustoel, maakt nogal een verschil. Een fijne werkplek thuis kan het verschil betekenen tussen een productieve medewerker en een medewerker die uitvalt.Met een paar tips, kun je je medewerker een betere werkhouding geven.

Het werkplekonderzoek verrichten we via videobellen. De ergonomische experts van Qees maken inzichtelijk hoe lichamelijke klachten kunnen ontstaan en -belangrijker nog- hoe ze voorkomen kunnen worden. Ze hebben aandacht voor spieren, banden, kapsels en gewrichten en een focus op rug, nek en schouders. Je medewerker maakt een verslag maken van het onderzoek en deelt dat met je.

“De uitleg over de herkomst van de klachten is daarbij essentieel”, aldus René Mol. “Anders vragen mensen zich af waarom er zaken moeten worden veranderd en waarom men oefeningen moet doen. Wij maken duidelijk waarom de medewerker moet veranderen, waarom sporten en oefeningen doen raadzaam is. Wil je iemand echt helpen, dan is uitleg geven over de oorzaak van de lichamelijke klachten het allerbelangrijkste. Na afronding van het Werkplekonderzoek PLUS is er in negentig procent van de gevallen sprake van een aantoonbaar verbeterde situatie. Door aanpassingen van de werkplek(instellingen) en gerichte oefeningen.”