Over Qees

Werkgevers willen (meer) regie op verzuim

Qees

Qees organiseert voor haar werkgevers regelmatig ontbijtbijeenkomst. Tijdens die bijeenkomsten kunnen werkgevers (of hun HR-managers en -adviseurs) sparren met de specialisten over onderwerpen die hen bezighouden. Op 2 juni jl. was het thema ‘regie op verzuim’.

De aanwezige werkgevers kregen tips van de aanwezige register case en caremanager en arbeidsrechtsadvocaat van Qees en gingen in dialoog hoe meer grip te krijgen op het verzuimproces. Sleutelwoord van de ochtend was ‘samen’. Verzuimbegeleiding is een proces waarin werkgever en werknemer samen optrekken. Qees helpt daar graag bij, zodat de werkgever zijn tijd nog efficiënter kan inzetten.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.