Over Qees

Verlagen loonkosten

Qees

Doordat Qees zowel de salarisadministratie voor haar werkgevers doet als actief is met verzuimbegeleiding is onze informatie over uw medewerkers vooraf al behoorlijk compleet. Door een uitgebreide intake vullen we de gegevens waar nodig aan en zijn we in staat om alle loonkostenverlagende mogelijkheden  in kaart te brengen.  We zetten mobiliteitsbonussen, subsidies, loonheffingskortingen en no-riskpolissen voor u op een rijtje.

Daarin zijn we uniek. Salarisadministrateurs en accountants hebben geen gegevens over het uitkerings- of verzuimverleden van uw medeweker. Simpelweg, omdat u het niet aanlevert. Dat is ook logisch, omdat u er bij aanvang van de arbeidsrelatie niet naar mag vragen. Speciale subsidiebureaus  kunnen het wel. Hun werkgebied is gericht op het binnen hengelen van (eenmalige) subsidies en brengen bijvoorbeeld niet in kaart welke medewerkers u niet hoeft te verzekeren, omdat ze van UWV een zgn. no riskpolis hebben ontvangen.

De regelingen veranderen bijna permanent. Qees maakt daarom niet alleen bij aanvang een scan, maar zorgt dat de gegevens jaarlijks up-to-date blijven.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.