Vergelijk

Maak zelf een scan
van uw personeelskosten

U kunt op mij vertrouwen bij alles wat u regelt rondom uw personeel. Van loonadministratie tot inzetbaarheid en beheersing van de verzuimkosten. Ik zorg ervoor dat u overzicht krijgt, dat het u gemakkelijk wordt gemaakt én dat u gebruik kunt maken van slimme besparingen. Ik heb al uw belangen in het vizier.

Wilt u inzicht in uw personeelskosten en -voorzieningen? Weten of er besparingsmogelijkheden zijn; of het beter of efficiënter kan? Maak hieronder dan zelf een personeelskostenscan voor uw organisatie. Binnen twee minuten heeft u de scan in uw mailbox liggen.

Duidelijkheid over onze dienstverlening

Qees geeft graag vooraf duidelijkheid over de dienstverlening. Van de verzekeringsadviseur van Qees ontvangt u een dienstenwijzer. De dienstenwijzer heeft betrekking op de werkwijze van uw financieel- of verzekeringsadviseur. In het boekje ‘Alles wat u moet weten over samenwerking met Qees‘ leest u meer gedetailleerd over de dienstverlening van Qees. 

Leros BV uit Oss geeft gemiddeld een 8,5!
“Op klantenvertellen.nl kregen we een review van Leros BV uit Oss. Als overall rapportcijfer kregen we een 8,5. Op deskundigheid, afspraak nakomen en...”
Anita van der Bolt , Leros BV uit Oss