085-0020620 hallo@qees.nl

Lokaal samenwerken met Qees?

Meer rendement, meer focus, meer profilering!

Qees werkt samen met zakelijk professionals. Wat levert samenwerken met Qees jou op?

Meer rendement!

Da’s fijn. Meer rendement voor hetzelfde werk. Wat zeg ik? Meer rendement voor minder werk. Qees neemt nl. jou en je relatie veel werk uit handen en zorgt toch voor een hoger rendement. Hoe we dat doen? Door jou te laten delen in het rendement van onze partners.

 

Meer focus!

Je kent het waarschijnlijk wel: jouw relatie heeft zo’n vertrouwen in jouw kennis dat hij al zijn vragen aan je stelt. Een groot compliment natuurlijk, maar tegelijk krijg je ook veel vragen die niet direct tot je corebusiness behoren.

Dat is verleden tijd als je kiest voor samenwerken met Qees. Jij focust je op je eigen werk en de specialisten van Qees zorgen dat jouw relatie uitstekend geholpen gaat worden. Klinkt goed?

 

Meer profilering!

Qees is de rechterhand van ondernemers of van hun medewerker die zich bezig houdt met personeel. We ondersteunen onze relaties bij alle personeelszaken.

Door te kiezen voor Qees, ben  jij onderdeel van het team specialisten dat naast jouw relatie staat. Jij bent de verpersoonlijking geworden van deskundige ondersteuning bij alle personeelszaken!

Als een ondernemer de zorg voor zijn personeel aan jou toevertrouwd, ben je zeker van een loyale, jarenlange relatie.

 

Samenwerken met Qees interessant voor jou?

Qees voor administratiekantoren

Qees voor arbodiensten

Qees voor verzekeringskantoren

Ben je verzekeringsadviseur en wil je van (nog) meer toegevoegde waarde zijn voor je MKB relaties, dan is Qees een prima partner voor jouw kantoor. Jij doet waar je goed in bent -verzekeringsadvies geven- en de specialisten van Qees doen de rest. Wij koppelen jouw verzuimverzekering aan de salarisadministratie en de arbodienst en zorgen dat jouw relatie al zijn personeelszaken op één plek kan regelen.

voor salaris administrateurs

voor HR adviseurs

voor arbeidsrecht advocaten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en je ontvangt snel meer informatie.

Natuurlijk kun je ook bellen met Qees. Bel 085 – 0020 620 en vraag naar Lambert.

Waarom franchisenemer worden bij Qees?

Da’s eenvoudig. Omdat je met minder doen meer rendement maakt en aantrekkelijker bent voor prospects. Dubbele winst.  Meer weten? Vul het formulier op deze pagina in of bel met Qees (085 – 00 20 620) en vraag naar Lambert.

Wat doet Qees voor haar franchisenemers?

Qees faciliteert de lokale samenwerking en zorgt ervoor dat jouw relaties van een brede dienstverlening gebruik kunnen maken, zonder dat jij de concurrent in huis haalt. Sterker nog, door de samenwerking profiteren alle partijen. Hoe? Ik vertel je graag meer.