Nieuws

Een geweldig 2016!

Qees

2015 was een mooi jaar voor Qees. Het jaar waarin na een ‘lange zwangerschap’ Qees werd geboren. Tijd om rustig van de kraamtijd te genieten, was er niet. Veel werkgevers wilde al snel beschuit met muisjes eten met kleine Qees. De eerste kennismakingen bleken wederzijds te bevallen en al snel moest Qees vol aan de bak. Doet Qeesje graag. Qees helpt -hoe jong hij ook is- graag. Qees is gevoed met de kennis en ervaring van zijn ouders. Als het om helpen gaat, helpt iedereen in zijn omgeving mee. We hebben het werkgevers in 2015 graag makkelijk gemaakt.

Hoewel je nooit kunt voorspellen hoe het nieuwe jaar eruit gaat zien, lijkt het erop dat Qees snel stappen maakt. Voor 2016 staan er mooie ontwikkelingen gepland. Veel grote partijen tonen belangstelling om samen op te trekken in de ontwikkeling van Qees. Zodra de tijd daar is, zullen we daar op deze plek aankondiging van doen.

2016 gaat een mooi jaar worden. Daar werken we hard aan. Bedankt voor het vertrouwen dat je in 2015 in Qees hebt gesteld. Ik wens dat 2016 voor iedereen een mooi jaar gaat worden. Een jaar van samenwerken; van helpen; van samen! Een gezond en gelukkig 2016 gewenst.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.