085-0020620 hallo@qees.nl

Hoi,

Ik zal je vast niets nieuws vertellen als ik vertel dat op 25 mei a.s. de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking treed. Of beter gezegd: vanaf 25 mei a.s. gaat de wetgever handhaven, de wet is in 2016 al in werking getreden.

Waarschijnlijk ben je zelf al bezig geweest met de consequenties van de wetgeving voor je eigen organisatie. Hoe ver ben je met het verwerkingsregister? Alles al in kaart gebracht? Privacyverklaring of -statement al gepubliceerd?

In dit berichten vertellen we je hoe Qees omgaat met persoonsgegevens. Ik kan mij zomaar voorstellen dat er over dit onderwerp nog vragen zijn. Voel je vrij om contact op te nemen. We helpen graag.

U moet de groeten van Qees hebben,

Lambert Becks,
manager van Qees

Privacyverklaring en verwerkersovereenkomst

U vertrouwt ons de gegevens van uw medewerkers toe. U moet er op kunnen vertrouwen dat die gegevens bij Qees in goede handen zijn. En dat zijn ze. We hebben een document ontwikkeld waarin we uitleggen hoe wij met persoonsgegevens omgaan. We hebben niet alleen de wettelijke verplichte privacyverklaring opgesteld, we hebben ook een makkelijk leesbare samenvatting gemaakt.

Verwerkersovereenkomst
Qees is in de relatie met haar werkgevers verwerkingsverantwoordelijk. Als verwerkingsverantwoordelijke hoeven we geen verwerkersovereenkomst met onze klanten te sluiten. Om hier duidelijkheid over te geven hebben we een statement geschreven. In de situaties waarbij Qees wel een verwerkersovereenkomst dient overeen te komen, voorzien onze aangepaste algemene voorwaarden hierin.

Gebundeld document
De privacyverklaring, de samenvatting en het statement hebben we gebundeld in een document. Dit document kunt u hier inzien.