085-0020620 hallo@qees.nl

Er zal vast een spreekwoord over zijn. Zoiets als ‘uit slechte grond, groeien mooi bloemen’. Maar dan meer poëtisch. Zo voelt het wel. Corona heeft ons alle voordelen van thuiswerken laten zien. Wij hebben op 16 maart 2020 de laptops op kantoor dichtgeklapt en we zijn thuis verder gegaan. Volledig. Alleen in de zomermaanden zijn we even terug op kantoor geweest. Sinds oktober (of was het november) zijn we weer fulltime thuis aan het werk.

Wij deden alles al online. Zowel CRM, als bestanden en de telefooncentrale hangt ‘in de wolk’. Teamoverleg doen we via Teams. Is er een internetverbinding, dan kunnen we werken. En toch.

En toch. Als je alles vanuit huis doet mis je iets. Je mist je collega’s. Je mist dat praatje over het weekeinde. ‘Weer in de lampen gehangen?’ Het grapje bij de koffieautomaat. Even je hoofd om de hoek steken bij de kamer van je collega, dat gaat niet als je thuis werkt. Zelfs de woordgrappen van Angelo ga je missen. Nou, bijna dan. ;-)

Hoe productief je thuis ook bent. Hoe fijn het ook is om iedere dag met je partner en kind te lunchen, ik wil weer terug naar een plek waar ik geïnspireerd wordt door mijn collega’s. Ik wil tussen twee telefoongesprekken door, even de mening van Ilse horen. Ik wil Astrid weer zien lachen als ze die medewerker van het UWV ‘door de telefoon heeft getrokken’. Ik wil weer alle voordelen van een team zijn ervaren.

Ik kijk uit naar een plek waar ik kan overleggen, discussiëren, kan inspireren en geïnspireerd kan raken. Interactie. Lol. Plezier. Ik wil een ruimte waar dat allemaal kan. Veilig. Een clubhuis. Waar je bij elkaar komt, omdat je het fijn vind om bij elkaar te komen. Werken kun je overal. Samenwerken doen we vanaf maart in het nieuwe Qlubhuis van Qees. Zodra de bouwvakkers hun gereedschap opbergen, schuiven wij onze meubels naar binnen. Ingrediënten: bank, bar, overlegtafel, koffie, lekker koffie, kleur, Qees. Veel Qees.

Zodra de kantoorhond gewend is, ben je van harte welkom. Tot snel.