085-0020620 hallo@qees.nl

Misschien heb je er al over gelezen. Vanaf 1 januari a.s. worden de mogelijkheden om eigenrisicodrager te worden verder uitgebreid. Qees brengt je graag op de hoogte.

Qees - voor-en nadelen eigenrisicodragerschapWaarom zou je dat willen? Kijk maar eens naar de voor- en nadelen in het plaatje hiernaast.Als eigenrisicodrager word je uitvoerder van uitkeringswetten. Jouw zieke ex-werknemers krijgen hun uitkering dan niet meer van UWV, maar  van jouw onderneming. Uiteraard doe je dat niet helemaal alleen. Verzekeraars, arbodiensten en re-integratiebedrijven helpen je daarbij.

Alleen een lagere premie is in de visie van Qees onvoldoende reden om van UWV over te stappen naar een verzekeraar. Eigenrisicodrager worden doe je niet zomaar. Bij Qees sta je er als eigenrisicodrager niet alleen voor. Wij nemen graag werk van je over. Zodra een medewerkers zich ziek meld, zorgen wij dat de arbodienst haar werk doet, de verzekeraar gaat uitkeren en er een register case en caremanager naast je staat. Zowel tijdens de eerste twee jaar van ziek zijn –als de medewerker nog bij je in dienst is- als in de uitkeringsperiode die daarop volgt, doet Qees de salaris- en uitkeringsadministratie. Probleem met de WGA-beoordeling? Dreigend conflict met je werknemer? Al die tijd kun je terugvallen op de specialisten van Qees.