Nieuws

Loondesk, het nieuwe werkgeversportaal van Qees.

Qees

De voorbije tijd hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe werkgeversportaal. Op het resultaat zijn we trots. Het is niet zomaar een nieuwe release geworden van het huidige portaal van Qees. We hebben onze processen onder handen genomen, workflows geautomatiseerd en vooral veel gebruiksgemak toegevoegd. Loondesk, de naam van het nieuwe werkgeversportaal, zorgt ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst.

We hebben een platform ontwikkeld waarin onze deskundige medewerkers in hetzelfde dossier samenwerken als de werkgevers van Qees. Zo winnen we snelheid, kunnen we volstaan met éénmalig invoer en krijgen onze werkgevers volledige inzage.

In Loondesk geef je gedurende de maand zelf de loonmutaties in. Declaraties, onkostenvergoedingen, extra uren, verlof, vakantie; je verwerkt het eenvoudig en ziet direct het resultaat voor het netto salaris van je medewerker. Na het afsluiten van de loonperiode, verwerken onze medewerkers alle mutaties en zetten loonstroken, loonjournaalposten, betaaloverzichten en betaalbestanden klaar. Na accordering versturen wij de loonstroken naar de medewerkers.

Loondesk is een volledig HR-systeem. Alle gegevens van je medewerkers leg je vast. Documenten, diploma’s, arbeidsovereenkomsten, je legt het eenvoudig vast in het medewerkerdossier. De mappen in de kast zijn voorgoed verleden tijd!

In het nieuwe jaar, na de oliebollen, gaan we de inlogcodes versturen en kun je kennismaken met Loondesk. Tot die tijd kun je hieronder een opname van ons webinar kijken.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.