085-0020620 hallo@qees.nl

De voorbije tijd hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe werkgeversportaal. Op het resultaat zijn we trots. Het is niet zomaar een nieuwe release geworden van het huidige portaal van Qees. We hebben onze processen onder handen genomen, workflows geautomatiseerd en vooral veel gebruiksgemak toegevoegd. Loondesk, de naam van het nieuwe werkgeversportaal, zorgt ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst.

We hebben een platform ontwikkeld waarin onze deskundige medewerkers in hetzelfde dossier samenwerken als de werkgevers van Qees. Zo winnen we snelheid, kunnen we volstaan met éénmalig invoer en krijgen onze werkgevers volledige inzage.

In Loondesk geef je gedurende de maand zelf de loonmutaties in. Declaraties, onkostenvergoedingen, extra uren, verlof, vakantie; je verwerkt het eenvoudig en ziet direct het resultaat voor het netto salaris van je medewerker. Na het afsluiten van de loonperiode, verwerken onze medewerkers alle mutaties en zetten loonstroken, loonjournaalposten, betaaloverzichten en betaalbestanden klaar. Na accordering versturen wij de loonstroken naar de medewerkers.

Loondesk is een volledig HR-systeem. Alle gegevens van je medewerkers leg je vast. Documenten, diploma’s, arbeidsovereenkomsten, je legt het eenvoudig vast in het medewerkerdossier. De mappen in de kast zijn voorgoed verleden tijd!

In het nieuwe jaar, na de oliebollen, gaan we de inlogcodes versturen en kun je kennismaken met Loondesk. Tot die tijd kun je hieronder een opname van ons webinar kijken.