085-0020620 hallo@qees.nl

Zo werk ik!

Aandacht voor alle medewerkers
 
Ik word enthousiast bij de gedachte dat alle medewerkers de aandacht krijgen die ze verdienen. Ik help je bij het ombuigen van loon- en verzuimkosten naar investeringen in gemotiveerde medewerkers. Hoe ik dat doe? Zo werk ik!

Je eigen afdeling personeelszaken

Waarschijnlijk ben je omringd door een peloton adviseurs. Allemaal hebben ze het beste met jou en je medewerkers voor. Het ontbreekt vaak aan onderlinge afstemming. Wie heeft de regie? Ik ben jouw afdeling personeelszaken. Ik koop  diensten voor je in en mijn specialisten nemen de regie.

Je kan rekenen op mijn team van professionals. Zij staan voor je klaar en nemen je veel werk uit handen. Jij kunt  weer doen waar je goed in bent.

Centrale rol salarisadministratie

Laat ik het maar direct zeggen: ik vind dat salarisadministratie onderdeel hoort te zijn van personeelsbeleid; het gaat immers om de beloning van je medewerkers.

Door salarisadministratie een centrale rol te geven in je personeelsbeleid, ben ik beter in staat de loonkosten te beheersen en je te adviseren over loonsubsidies.

Ik koppel de verschillende dienstverleningen aan de salarisadministratie waardoor je alles op één plek, via één portaal kunt regelen en monitoren. Wel zo makkelijk!

 

Juist voor je zieke medewerkers!

Ik ben er voor al je medewerkers, zeker ook voor je zieke medewerkers.

Ik ondersteun je met een prima verzuimverzekering en dito arbodienst. Mijn Raadgevers en arbeidsrecht-advocaten staan naast je als verzuim complex of langdurig dreigt te worden. Bij mij sta je er niet alleen voor. Mijn team staat klaar!