Advies verzuimverzekering

De verzekeringsadviseurs van Qees staan u bij met deskundig en objectief advies over werknemersverzekeringen in het algemeen en verzuimverzekeringen in het bijzonder. Qees werkt samen met lokale verzekeringsadviseur. Vraag uw adviseur of hij al samenwerkt met Qees of neem contact met ons op om te checken of wij al samenwerken met uw adviseur.

Benchmark verzuimverzekering
Ik vergelijk alle bekende verzuimverzekeraars voor u en zet de uitkomsten helder voor u op een rij.

Wat past het beste bij uw wensen?
Ik adviseer u eerst over de dekking die het beste bij u past. Vervolgens zoek ik daar passende verzekeringen bij. De keuze is dan aan u.

Eenvoudig overstappen en starten
Ik help u natuurlijk ook bij het overstappen. Een van mijn intakemedewerkers regelt dat overstappen soepel verloopt. Na de intake vul ik alle gegevens van uw medewerkers in op het online portaal. Zo kunt u er snel mee aan de slag.

Jaarlijkse review voor verbetering
Jaarlijks kunt u rekenen op een review. Ik kijk dan niet alleen naar het verzuim, maar ook naar hoe u de inzetbaarheid van uw medewerkers kunt vergroten. Daarnaast check ik periodiek of de dekking en verzekeraar nog steeds passen bij uw organisatie.

Qees krijgt anoniem een 10!
“Anonieme review via klantenvertellen.nl Geeft mij veel zekerheid ! Fijn om qees naast mij te hebben staan! Aanbeveling: ja | Totaal oordeel: 10 | Besparing: 10 | Deskundigheid: 10 | Gemak: 10 | Afspraak nakomen: 10 | Communicatie: 10 ”
Anoniem , via klantenvertellen.nl