Koppeling met salarisadministratie

Ik zal er maar eerlijk over zijn: ik vind het vreemd en onbegrijpelijk dat de salarisadministratie niet altijd een centrale rol heeft in uw personeelsbeleid. Door salarisadministratie te koppelen aan uw personeelszaken ontstaan er -naast het gemak en overzicht- grote voordelen voor u:

  • als mijn salarisadministrateurs weten voor wie ze een loonstrook maken, kunnen ze sneller loonsubsidies en mobiliteitsbonussen ophalen en de no-riskers in kaart brengen; ze kunnen dus eenvoudig uw loonkosten verlagen
  • mijn salarisadministrateurs brengen de financiële gevolgen van verzuim in kaart, hierdoor zijn verzekeraars eerder bereid bij te dragen aan een interventie voor uw medewerker.

Ervaren salarisadministrateurs
Als u voor mijn ervaren salarisadministrateurs kiest, heeft u direct een centraal contact voor al uw HR-zaken. Ze verzorgen uw loonadministratie niet alleen tot in de puntjes; ze helpen u ook bij al uw vraagstukken rond salaris en contract. In het online portaal van Qees houdt u al uw informatie bij.

Vanuit de gedachte dat salaris krijgen een feestje moet zijn, heb ik een vrolijke loonstrook laten ontwikkelen. De loonstrook is visueel vormgegeven, zodat uw medewerkers de loonstrook met plezier zullen lezen.

Samenwerking met uw accountant of boekhouder
Ik doe graag de salarisadministratie van uw medewerkers. Omdat het logisch is dat alle personeelszaken op één plek gedaan worden. Ik kom niet in de relatie met uw accountant of boekhouder. Uw boekhouder of accountant krijgt automatisch alle stukken aangeleverd om de salarissen eenvoudig en correct op te nemen in de financiële administratie.

 

Leros BV uit Oss geeft gemiddeld een 8,5!
“Op klantenvertellen.nl kregen we een review van Leros BV uit Oss. Als overall rapportcijfer kregen we een 8,5. Op deskundigheid, afspraak nakomen en...”
Anita van der Bolt , Leros BV uit Oss