Betrokken en bevlogen HR-professionals

Ervaren HR-adviseurs die graag met u meekijken naar elk voorliggend HR-vraagstuk. U hoeft niet te investeren in een afdeling personeelszaken. Via de dienstverlening van Qees heeft u uw eigen betrokken en bevlogen HR-professionals.

Zou het niet fijn zijn als u uw eigen afdeling personeelszaken zou hebben? Wat zou u ervan vinden als u uw personeelsvraagstukken onbeperkt kunt neerleggen bij uw ‘eigen’ HR-professionals?

Mijn adviseurs zijn niet alleen op afroep beschikbaar, ze kijken ook actief mee bij het aannemen van medewerkers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verlengen van arbeidsovereenkomsten en bij het bouwen van een ‘salarishuis’.

Vertrouwd aanspreekpunt
Mijn HR- en salarisadviseurs zijn uw vertrouwd aanspreekpunt voor alle personeelsaangelegenheden. Ze zijn de eerste persoon die u spreekt, staan u met raad en daad bij en schakelen als de casus daar om vraagt, graag een specialist in om u nog beter te kunnen helpen.

Online portaal voor alle HR-diensten
We leggen alles vast in een portaal. Het bijzondere aan mijn portaal is dat u daar alle HR-diensten kunt monitoren. In het portaal van Qees, vindt u niet alleen uw salarisadministratie. Ik houd er ook de verlof- en vakantieuren nauwkeurig voor u bij. Ziekmelden van uw medewerker doet u ook via het werkgeversportaal van Qees. Een melding gedaan aan Qees, wordt automatisch doorgegeven aan de verzekeraar en arbodienst. Wel zo makkelijk!

Verbrugge Koeltechniek waardeert Qees met een 8,5!
“Bij het eerste contact gaf Elke aan ‘alles goed geregeld te hebben’. Na het horen van de voordelen van samenwerken met Qees, gaf ze aan toch graag met ons in zee te gaa. We zijn trots op de 9 voor deskundigheid en afspraak...”
Elke Verbrugge , Verbrugge Koeltechniek uit Boekel