085-0020620 hallo@qees.nl

En dit doe ik voor je...

De dienstverlening van Qees
 
Ik neem je graag zoveel mogelijk werk uit handen. Mijn team van specialisten zorgt ervoor dat jij je weer kunt focussen op je eigen werk. Waar nodig ondersteunt mijn team je of zorgt ervoor dat jij het overzicht blijft houden.

Salarisadministratie en arbeidsrecht

Mijn ervaren salarisadministrateurs en personeelsadviseurs zijn jouw eerste aanspreekpunt. Zij verzorgen de salarisadministratie tot in de puntjes en helpen je bij alle vraagstukken op het gebied van personeel. Mijn arbeidsrechtadvocaten staan voor je klaar om een dreigend conflict in de kiem te smoren.

Verzuimbegeleiding met oog voor werkgevers

Te vaak blijkt een arbodienst een ‘administratiefabriek’ te zijn. Ik heb mijn arbopartners geselecteerd op toegevoegde waarde en betrokkenheid.

De casemanagers van mijn arbodienst zorgen er samen met jou voor dat zieke medewerkers snel weer op de werkvloer terugkeren . Als dat niet lukt binnen je onderneming, kijken we daarbuiten. Alles is erop gericht om de verzuimperiode zo kort mogelijk te houden of om snel duidelijkheid te krijgen.

Van werk naar werk

Afscheid nemen van een medewerker? Ik help je. Ik breng je medewerker van werk naar werk. Vaak lukt het om je medewerker binnen mijn netwerk te herplaatsen. Daarbij besteed ik niet alleen aandacht aan het vinden van een geschikte baan van je werknemer, ik neem ook de financiële gevolgen van die verandering met je medewerker door.

Modellenbibliotheek

Arbeidsovereenkomst nodig? Of een verzuimprotocol? Heb je al een personeelshandboek?

In mijn online modellenbibliotheek vind je de meest essentiële formulieren en modellen die je nodig hebt voor je personeelsbeleid. Mijn modellen zijn altijd up-to-date en kun je zo vaak downloaden als je wilt.

Hulp nodig bij het invullen? Jouw team van specialisten staat voor je klaar.

Ondersteuning door Raadgevers

Arbodiensten zijn onafhankelijk. De casemanager weegt de belangen van zowel werknemer als werkgever af. De Raadgevers van Qees hebben slechts één belang: jouw belang.

Mijn Raadgevers staan aan jouw kant. Zij brengen de opties in kaart en rekenen de financiële consequenties door. Je zult verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is.

Verzuim- en loonkostenanalyse

Ik zoek naar mogelijkheden om de directe en indirecte loonkosten te verlagen. Ik breng subsidies, loonheffingskortingen, mobiliteitsbonussen en no-riskpolissen voor je in kaart. Doorlopend attendeer ik je op besparingsmogelijkheden.

Werken aan motivatie

Gemotiveerde medewerkers hebben een grote bijdrage aan het bedrijfsresultaat en dragen bij aan prettig werkklimaat.

Ik buig verzuim- en loonkosten om naar investeringen in gemotiveerde medewerkers. Ken je mijn motivatieprogramma’s al?

Advies verzuimverzekering

Mijn verzekeringsadviseurs vergelijken de premie en voorwaarden van de vijf grootste verzuimverzekeraars. Zij adviseren je over de dekking  en selecteren op basis van jouw wensen de best passende oplossing.

Ook als je verzekeringsadviseur (nog) niet met mij samenwerkt, kun je bij mij terecht. Ik breng je graag in contact met een adviseur.