Nieuws

Even voorstellen: ik ben Qees

Lambert Becks

Qees stelt graag zijn mensen aan u voor. Deze keer is het woord aan Herman Metselaar. Herman is register case en caremanager bij Qees.

Waarom Qees?
Dat is een makkelijker vraag. Bij Qees klopt alles. Wat platgeslagen kan worden, slaan we plat en waar kwaliteit nodig is worden specialisten ingevlogen. Ik ben nog nergens een initiatief tegen gekomen dat zo’n uitgebreide inventarisatie vooraf doet. Dat helpt in een later stadium om de werkgever beter te kunnen helpen met reductie van de verzuimkosten.

Wat is jouw bijdrage aan Qees?
Ik ben register case en caremanager. Op mijn visitekaartje staat ‘raadgever’. Nadat werkgever besloten heeft om met Qees te gaan samenwerken en alle papierwinkel achter de rug is, bespreek ik met de werkgever de inventarisatie in een zgn. nulmeting. Daarnaast kijk ik mee met arbodienst, werkgever en werknemer bij langdurige verzuimsituaties.

Wanneer spreek je mij?
Ik ben weinig op kantoor. De kans dat je mij aan de telefoon krijgt is klein. Ik ben op mijn best als ik moeilijke verzuimdossiers tot een goed einde mag brengen. Pragmatisch en praktisch, tussen de lijntjes, graag.

Hoe kunnen werkgevers met je in contact komen?
Ik -of een andere raadgever- neem zelf contact met je op als ik zie dat een verzuimsituatie lang dreigt te gaan duren. Je kunt mij ook mailen via herman@qees.nl.

Lambert Becks

Lambert Becks is manager van Qees. Lambert is een ondernemer die denkt in mogelijkheden en kansen. Met Qees zet hij een HR-onderneming neer die uitgaat van 'business as it could be', want 'business as usual' is er al genoeg.