Nieuws

Even voorstellen: ik ben Qees

Qees

Qees stelt graag zijn mensen aan u voor. Deze keer is het woord aan Anita Leeijen. Anita is ondernemersadviseur van Qees.

Waarom Qees?
Omdat ik met de integrale oplossing van Qees ‘mijn’ werkgevers het beste help. Qees kan als één van de weinige partijen de verzuim koppelen aan salarisadministratie, waardoor we de financiële consequenties helder voor een werkgever in kaart brengen.

Wat is jouw bijdrage aan Qees?
Ik spreek veel ondernemers, ken de vraagstukken waar ze mee zitten en zie mogelijkheden hoe die opgelost kunnen worden. Die kennis breng ik in om werkgevers te helpen bij hun processen en tegelijkertijd help ik met mijn ervaring de dienstverlening van Qees voortdurend te verbeteren.

Wanneer spreek je mij?
Vooral in het begin. Als u wil weten hoe u zaken rondom personeel efficiënter, makkelijker of met meer deskundigheid kunt regelen, begeleid ik u daarbij.

Hoe kunnen werkgevers met je in contact komen?
Ik ben bereikbaar via het algemene nummer van Qees. Mijn collega’s van Qees zorgen dat ik snel terugbel. Bel met 085-0020620. Mailen kan natuurlijk ook hallo@qees.nl.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.