085-0020620 hallo@qees.nl

Voor hetzelfde geld. Qees.

Meer werk en klanten dan je zelf aankunt, dan wordt het tijd om iemand aan te nemen. Spannend en leuk tegelijkertijd. Waar begin je? Er komt veel op je af. Veel goed bedoelde adviezen uit je netwerk. Hoe ga jij het regelen? Had ik al gezegd dat het spannend is?

Naar de boekhouder voor de salarisadministratie? De verzekeringsadviseur kan een verzekering regelen om de financiële risico’s van verzuim op te vangen.

Kent er iemand een goede Arbodienst? Waar haal ik een arbeidsovereenkomst vandaan? En onder welke CAO valt mijn onderneming? Wat een geregel… Toch maar payrollen?

Hoe klinkt het als ik je vertel dat je ook alles op één plek kunt regelen? Ik overleg met de Belastingdienst en het UWV. Ik regel je verzekering en selecteer de beste arbodienst. Een arbeidsovereenkomst?

Ik heb een uitgebreide modellenbibliotheek met altijd een passende modelcontract. Kun je gelijk ook een verzuimprotocol of handboek downloaden. Ik verzorg je salarisadministratie en via je eigen werkgeversportaal kun jij alles monitoren. Als er iets is, heb je contact met je vaste contactpersoon. Da’s een zorg minder, toch?

 

Voor hetzelfde geld. Qees.

Ik vertel je graag meer.

Zullen we samen een kop koffie drinken zodat ik je kan laten zien wat ik voor jou, je organisatie en je medewerker kan betekenen?

Zo werk ik!

Je eigen afdeling personeelszaken

Je kan rekenen op mijn team van professionals. Ze nemen je zo veel mogelijk werk uit handen. Jij kunt weer bezig zijn met je core-business.

Centrale rol salarisadministratie

Ik koppel alle dienstverlening aan de salarisadministratie, waardoor je alles op één plek, via één portaal kan regelen.

Juist als je medewerker ziek is

De begeleiding van je zieke medewerker kun je ook aan mij overlaten. Ik selecteer een passende arbodienst.

Meer weten?

 

En dit doe ik voor je…

Meer weten? Doe de personeelskostenscan!

Voor hetzelfde geld regel je alles op één plek. Met mijn personeelskostenscan krijg je snel inzicht in de kosten en de mogelijkheden.

Lees wat anderen over mij zeggen!

Je hoeft mij niet te geloven als ik vertel dat we uitstekend werk verrichten. Vraag het aan werkgevers die je voorgingen. Ik gebruik klantenvertellen.nl om feedback te vragen. Hieronder vind je enkele beoordelingen van werkgevers met wie ik samenwerk. Korte samenvatting: 100% beveelt ons aan. Gemiddelde score: net geen 9!