Nieuws

Direct toegang tot arbeidsrechtadvocaat

Qees

Qees doet er alles om uw HR-zaken soepel en vlot te laten lopen. Bij een dreigend conflict heeft u via de helpdesk arbeidsrecht toegang tot de gespecialiseerde juristen en arbeidsrechtadvocaten.  Qees werkt samen met Van Ewijk Advocaten en Mediators. 

De helpdesk van Qees is bedoeld om u snel in de juiste richting te kunnen sturen.  U kunt uw casus per mail of telefonisch voorleggen aan Qees. Dezelfde dag nog -of uiterlijk de volgende werkdag- krijgt u  van de arbeidsrechtadvocaat feedback. Met deze informatie kunt u zelf het gesprek met uw medewerker aangaan. Als u toch een advocaat nodig heeft,  bijvoorbeeld bij ontslag van uw medewerker, heeft Qees vaste tarieven afgesproken zodat u weet waar u aan toe bent.

De helpdesk arbeidsrecht heeft Qees opgezet met de vakgroep arbeidsrecht van Van Ewijk Advocaten en Mediators. Van Ewijk heeft kantoren in ’s-Hertogenbosch en Oss.  Mandy de Koning is hoofd van de vakgroep en het eerste aanspreekpunt voor deelnemers van Qees. Mandy is onder andere gespecialiseerd in arbeids- en sociaal verzekeringsrecht.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.