Nieuws

Twee jaar ziek & regeerakkoord Rutte III

Qees

De Vakgroep Arbeidsrecht van Van Ewijk Advocaten Mediators en Bedrijf Plus serveren u graag een ‘Broodje Arbeidsrecht’. Hoofdthema deze keer: de zieke werknemer na twee jaar ziekte en het Regeerakkoord Rutte III. De arbeidsrechtadvocaten van Van Ewijk en de Raadgever van Bedrijf Plus nemen u mee in de – te verwachten – veranderingen in wet- en regelgeving op gebied van arbeid.

Globaal programma:
7:45  (16:15) uur: inloop en ontvangst met broodjes
8:00  (16:30) uur: presentaties
9:30  (18:00) uur: vragen en napraten
10:00  (18:30) uur: sluiting

U ontvangt een samenvatting van de presentaties, voorzien van praktische tips.

Data:

  • Donderdag 23 november, 16:30-18:30 uur: Oss (locatie nader te bepalen)
  • Dinsdag 28 november, 8-10 uur: Den Bosch, locatie: 073 Meeting Company
  • Donderdag 30 november, 8-10 uur: Waalwijk, Hotel Waalwijk

Zowel Van Ewijk Advocaten Mediators als Bedrijf Plus zijn partners van Qees. Aan deelname van de bijeenkomst zijn voor relaties van Qees geen kosten verbonden. Met het oog op de catering verzoeken wij u om u aan te melden via onderstaand formulier.

Tot ziens!

Aanmelden bijeenkomst

Werkgevers die samenwerken met Qees hebben gratis toegang. Wel even hieronder aanmelden graag, zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.