Over Qees

Angelo Wiegmans is raadgever van Qees

Qees

Werkgevers kunnen op Qees vertrouwen bij alles wat ze regelen rondom hun personeel. Qees zorgt er voor dat werkgevers weer overzicht krijgen, dat het hen gemakkelijk wordt gemaakt en dat zij gebruik kunnen maken van slimme besparingen. Qees werkt met de beste specialisten. Angelo Wiegmans, register case en caremanager, docent en columnist, heeft zich als raadgever verbonden aan Qees.
Qees wil voor haar werkgevers de beste ondersteuning. Lambert Becks, manager van Qees, is blij dat Angelo Wiegmans structureel verbonden is aan Qees. “Met Angelo hebben we een register case en care manager in huis die niet alleen een praktische vertaling weet te maken van wetgeving naar de werkvloer. Ook is hij een kundige sparringpartner voor de werkgever. Angelo brengt jarenlange verzekeringservaring mee en daar gaan onze werkgevers van profiteren. Het team van Qees is nog sterker met Angelo erbij.
Verzuim- en loonkostenanalyse
Angelo Wiegmans is -met de andere register case en caremanagers van Qees- primair verantwoordelijk voor de verzuim- en loonkostenanalyse. Ondernemingen die zijn aangesloten bij Qees worden vooraf door een register case en caremanager bezocht om te bespreken hoe binnen de onderneming omgegaan word met verzuim. Angelo: “Jaarlijks bespreek ik de verzuimcijfers met de ondernemer of HR-manager en kijk hoe we de inzetbaarheid van medewerkers kunnen verhogen.” Angelo gaat ook actief op zoek naar mogelijkheden om de loonkosten te verlagen door subsidies, loonheffingskortingen en mobiliteitsbonussen te benutten.
Kwaliteitsbewaking
Angelo Wiegmans is binnen Qees verantwoordelijk voor bewaking van de kwaliteit van het concept. De dienstverlening van arbodiensten en verzekeraars is vastgelegd in service level agreements en wordt nauwlettend door Angelo gemonitord en voortdurend besproken en verbeterd. Angelo daarover: “als register case en caremanager loop je tussen de linies door en houd je regie. Die ervaring is zeer bruikbaar om verzekeraars, arbodiensten en ook de eigen medewerkers van Qees scherp en alert te houden. Ondernemers die samenwerken met Qees moeten kunnen vertrouwen op kwaliteit!”

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.