Nieuws

Plan van Aanpak. Breng een papieren tijger tot leven!

Qees

5 september 2017; bij Qees in Heesch

Als uw medewerker ziek is, komt er veel op u af. Verzekering. Arbodienst. Bedrijfsarts. Poortwachter. Nadat de bedrijfsarts zijn probleemanalyse heeft gemaakt is de beurt aan u: de wet schrijft voor dat u een Plan van Aanpak maakt. Anders dan de naam doet vermoeden is het Plan van Aanpak een voorgedrukt formulier van het UWV. Een papieren tijger. Toch?

Qees laat graag zien hoe u de papieren tijger tot leven brengt. Angelo Wiegmans (foto), Raadgever van Qees, neemt u mee in de wereld achter het formulier. Het Plan van Aanpak is in zijn ogen de start van een succesvolle re-integratie. Tegelijkertijd komt hij veel werkgevers tegen die de mogelijkheden van het Plan van Aanpak niet volledig benutten en daardoor kansen laten liggen.

Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de Nieuwe Arbowet.

Voor wie? Voor werkgevers die samenwerken met Qees en het meeste uit een Plan van Aanpak willen halen. Voor werkgevers en medewerkers belast met personeelszaken die het Plan van Aanpak willen inzetten als succesvol re-integratiemodel.

Wanneer?  Op 5 september a.s. We starten om vier uur en sluiten uiterlijk om zes uur af. Vanaf half vier staat koffie, thee en fris klaar. Enkele specialisten van Qees zijn ook vanaf half vier aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Na afloop van de bijeenkomst blijven zij ook nog om met u in overleg te gaan.

Kosten? € 39 exclusief 21% btw. Klanten van Qees hebben gratis toegang.

Waar? Thuis bij Qees. Ons kantoor in Heesch ligt aan ’t Dorp 5.

Aanmelden bijeenkomst

Werkgevers die samenwerken met Qees hebben gratis toegang. Wel even hieronder aanmelden graag, zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.