085-0020620 hallo@qees.nl

Qees zet je aan tafel bij het MKB

Volledig geautomatiseerd van 'koude lead' naar 'warme relatie'.

Qees zet je aan tafel bij MKB-ondernemers. Hoe klinkt dat? We maken het nog mooier: je hoeft er zelf (bijna) niets voor te doen. Wij hebben de tools voor je geregeld en zorgen voor follow up. Het enige dat jij hoeft te doen is aanschuiven aan tafel.

Het zal even wennen voor je zijn. In de campagne die we ontwikkeld hebben, hebben we het niet zo vaak over verzekeringen. Integendeel. We willen het met de MKB-ondernemer hebben over onderwerpen waar hij een warme belangstelling voor heeft. We willen met hem in gesprek over zijn meest kostbare kapitaal in zijn onderneming: zijn medewerkers.Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je het vertrouwen van een ondernemer weet te winnen en zijn personeelszorgen wegneemt, je als vanzelf het volledige verzekeringspakket kunt overnemen.

Hoe werkt het?

We bieden jouw netwerk een ‘personeelskostenscan’ aan. De scan is super laagdrempelig. Vijf vragen slechts. Direct nadat de vragen beantwoord zijn ontvangt de ondernemer bericht van ons dat we de scan graag door ‘iemand van vlees en bloed’ laten nakijken. Jouw contactgegevens staan in de mail. Tegelijkertijd ontvang jij van ons de automatisch gegenereerde scan. De prospect wacht dan al op jouw telefoontje. Je spreekt af hoe hij de scan wilt ontvangen. Afgeven kan, per post is mogelijk en natuurlijk kun je de scan ook mailen. Het fijne is, je hoeft niet aan te dringen op een gesprek. Dat deel pakken wij op.

Enkele dagen later starten wij een zgn. mailflow. We sturen een serie mailberichten -uit jouw naam- waarin we de ondernemer meenemen in de onderwerpen van de scan. Afhankelijk van het kijk- en klikgedrag van de ondernemer worden de berichten automatisch aangepast,zodat hij altijd relevante informatie krijgt. Doel van de mailberichten: jouw kantoor neerzetten als gesprekspartner en jou aan tafel krijgen bij de ondernemer.

 

De techniek

Qees heeft een online personeelskostenscan ontwikkeld. De scan is zo gemaakt dat jij de scan eenvoudig op je eigen website kunt plaatsen. Je krijgt van ons een URL die jij -of jij systeembeheerder- op je eigen site plaatst. Voor bezoekers van je site is niet zichtbaar dat de scan op onze servers draait. Hoe meer verkeer je naar de scan trekt, des te succesvoller zal de campagne zijn. Wij hebben goede resultaten met het inzetten van social media. Andere adviseurs die al een poos met ons samenwerken, gebruiken DM om de scan onder de aandacht te brengen bij hun netwerk. Er zijn ook adviseurs die de scan zelf voorafgaand aan een toch al gepland gesprek invullen en de rapportage direct bespreken tijdens het gesprek.

De scan wordt automatisch gegenereerd en ontvang jij per mail. We sturen het als Word-bestand. Als je wil kun je met het document in jouw huisstijl opmaken voordat je het doorstuurt.

Zonder dat Qees telefonisch of persoonlijk contact heeft met jouw prospect, maken we van een koude lead een warme relatie. De MKB-ondernemer ontvangt in een reeks mailberichten content op maat. We monitoren welke mails hij opent en waar hij op klikt.

Getest en bewezen

Nieuwsbrieven zijn uit. Marketing automation is in. Zo’n beetje alle marketeers zijn er druk mee. Qees maakt al een poos gebruik van deze techniek. Tijdens pilots hebben we bewezen wat we eerder al hadden ervaren: het werkt. Zonder dat we telefonisch of persoonlijk contact hebben, maken we van een koude lead een warme relatie.

Adviseurs die als insteek personeel kiezen, hebben eerder aangetoond meer succesvol te zijn. Op zich logisch. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Voor veel MKB-ondernemers is de wet- en regelgeving abracadabra. Als zijn adviseur een volwaardig gesprekspartner blijkt zijn, ervaart de ondernemer de gesprekken met zijn adviseur als waardevol.

Wat vragen we van jou en van je kantoor?

Deelname is gratis. Geen investering en geen kosten achteraf. Wat vragen we dan wel van jou? Vertrouwen. We vragen je er op te vertrouwen dat onze methode werkt. Als jij je committeert, zorgen wij dat je met een 2-0 voorsprong aan tafel komt bij MKB-ondernemers.

O ja, je hebt wel een website nodig. Dat zal het probleem niet zijn, toch?

Wanneer?

Traditiegetrouw gebruiken ondernemers de laatste maanden van het jaar om hun inkoopcontracten te herzien. Hoewel verzekeringen -na de eerste contractstermijn- vaak dagelijks opzegbaar zijn, is deze periode uitermate geschikt om de personeelskostenscan onder de aandacht van je netwerk te brengen.

Zorg dat je voor 22 oktober a.s. je deelname aan Lambert bevestigd. Alleen dan kunnen we garanderen dat je op 1 november over je eigen personeelskostenscan beschikt. Bevestigingen die we na 22 oktober ontvangen, worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Houdt rekening met een verwerkingstijd van twee weken.

Meedoen en aanmelden?

Meld je aan bij Lambert Becks. Werk je nog niet samen met Qees, neem dan telefonisch contact op met Lambert. Mailadres van Lambert is lambert@qees.nl. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-51210532.