085-0020620 hallo@qees.nl

Voor hetzelfde geld. Qees.

Je organisatie groeit. Je HR-medewerkster is bedreven en betrokken. Zij zorgt ervoor dat jij je niet bezig houdt met de hele papierwinkel. Ze is druk met depersonens enministradministratie, maakt arbeidsovereenkomsten en neemt contact met de arbodienst. Een echte bezige bij. Wat zou jij ervan vinden als ik haar ondersteun, kan jouw organisatie verder kan groeien zonder te hoeven investeren in een afdeling personeelszaken? 

Mijn team van professionals staat voor je klaar. Mijn salarisadviseurs verzorgen de salarisadministratie. Mutaties geven wij direct aan uw verzuimverzekeraar, de arbodienst en het pensioenfonds. Mijn personeelsadviseurs en arbeidsrechtadvocaat zijn een vraagbaak voor jouw HR-medewerkster.

Voor de begeleiding van zieke medewerkers casemanager van mijn arbodienst met jouw HR-medewerkster. Als jullie behoefte hebben aan een second opinion van aan iemand die aan werkgeverszijde meedenkt, staat mijn Raadgever je bij. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Mijn Raadgever laat je graag de mogelijkheden zien en rekent de financiële consequenties van de verschillende mogelijkheden voor. Jij kiest de jouw meest gerelateerde oplossing.

Jouw HR-medewerkster krijgt weer tijd voor al het werk dat de voorbije tijd is blijven liggen.

Ik verlaag verzuim- en loonkosten. Voor hetzelfde geld. Qees.

Ik vertel je graag meer.

Zullen we samen een kop koffie drinken zodat ik je kan laten zien wat ik voor jou, je organisatie en je medewerkers kan betekenen?

Zo werk ik!

Je eigen afdeling personeelszaken

Je kan rekenen op mijn team van professionals. Ze nemen je zo veel mogelijk werk uit handen. Jij kunt weer bezig zijn met je onderneming.

Centrale rol salarisadministratie

Ik koppel alle dienstverlening aan de salarisadministratie, waardoor je alles op één plek, via één portaal kan regelen.

Juist voor je zieke medewerkers

Ik heb aandacht voor al je medewerkers.  De begeleiding van je zieke medewerkers kun je ook aan mij overlaten.

Meer weten?

En dit doe ik voor je…

Meer weten? Doe de personeelskostenscan!

Ik help je met het verlagen van je personeels- en verzuimkosten. Ik wil de kosten ombuigen in investeringen in gemotiveerde medewerkers. Met mijn personeelskostenscan krijg je snel inzicht in de besparingsmogelijkheden; of het beter of efficiënter kan?

Lees wat anderen over mij zeggen!

Je hoeft mij niet te geloven als ik vertel dat we uitstekend werk verrichten. Vraag het aan werkgevers die je voorgingen. Ik gebruik klantenvertellen.nl om feedback te vragen. Hieronder vind je enkele beoordelingen van werkgevers met wie ik samenwerk. Korte samenvatting: 100% beveelt ons aan. Gemiddelde score: net geen 9!