Over Qees

12 mei

Qees

Op 12 mei organiseert Zwanenberg Advies in Berlicum een bijeenkomst over de mogelijkheden voor u als werkgever als u te maken krijgt met een zieke medewerker. We organiseren de bijeenkomst samen met Qees.

12 mei: Ziek? En dan?

We tippen de contouren van de wet aan en laten vooral zien hoe u daar in de praktijk mee om kunt gaan. Proactief. Met oog voor uw belang en met focus op een snelle terugkeer van uw medewerker op de werkvloer. We laten zien hoeveel een zieke medewerker u kost en hoe u zelf invloed heeft op het inperken van die kosten. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

We eten met elkaar  -en de andere aanwezige werkgevers of HR-managers- een broodje. Na afloop is er voldoende tijd om persoonlijk met de specialisten te overleggen.

Voor wie?
Werkgevers en hun HR-managers of medewerkers belast met HR-zaken of verzuimbegeleiding uit Berlicum e.o.

Wanneer?
Donderdag 12 mei 2016. Vanaf 8 uur staat het ontbijt klaar. We starten om half 9  en sluiten uiterlijk om 10 uur af.

Waar?
Bij Zwanenberg Advies in Berlicum aan de Bleijendaalseweg 16 in Berlicum.

Aanmelden?
Aanmelden doe je door het formulier hieronder in te vullen.

Qees

Qees is zo'n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en staat altijd klaar. Qees is meer dan dat. Qees is een team HR-professionals die voor u klaar staan om al uw personeelsvragen te beantwoorden. Qees helpt bij het maken van arbeidsovereenkomsten, zoekt naar manieren om de loonkosten te verlagen, maakt de loonstroken van uw medewerkers en Qees is uw spin in het web bij verzuimbegeleiding. Qees is uw eigen afdeling personeelszaken, zonder dat u daar in hoeft te investeren. Onderdeel van de dienstverlening is advies over uw verzuimverzekering. De verzekeringsadviseurs van Qees zoeken naar de best passende oplossing en Qees koppelt deze verzekering via het online werkgeversportaal aan de arbodienstverlening en salarisadministratie. Dat zorgt ervoor dat u nieuwe medewerkers of verzuimmeldingen slechts op één plek hoeft te doen; bij Qees.